KBO

Informatie van KBO Griendtsveen

Eetplein Griendtsveen

Het Eetplein is elke 2e en 4e donderdag van de maand bij Herberg De Morgenstond. De prijs is dit jaar iets verhoogd. Zie het bericht in het  Mededelingenblad.

Volgende eetplein: Donderdag 08 december. Daarna op 22 december.

Overige

KBO Griendtsveen

 

Naast onze gewone activiteiten, het gymen op woensdag, het biljarten op dinsdag, donderdag en woensdag, allemaal in het gemeenschapshuis, proberen we ook nog wat activiteiten voor onze leden uit te voeren. Zie hierboven de links naar deze activiteiten en ons jaarprogramma.

Een nieuw logo, nieuwe ideeën. Ook de KBO Griendtsveen is aan het zoeken naar vernieuwing. Naast de activiteiten die we al doen voor onze leden willen we ook wel eens wat nieuws. Tijdens de jaarvergadering is dit al besproken met onze leden.

Nu leggen wat dat ook voor aan de gemeenschap van Griendtsveen.

Want wij willen ook over onze horizon heen kijken. Onze vereniging is niet groot, daarom richten wij ons nadrukkelijk ook op niet-leden. Waar denken wij aan: het nieuw leven in blazen van de jeu-de-boules bij het gemeenschapshuis en fietstochtjes door onze mooie omgeving met een goede koffiestop onderweg. Consumpties zijn voor eigen rekening, maar meer dan die consumptie gaat het om het SAMEN iets beleven. Ook als U zich nog niet “senior” voelt wilt U misschien wel samen met anderen een fietstochtje maken of in Griendtsveen blijven om uw jeu-de-boules kwaliteiten weer op te waarderen.

Voordat we van alles gaan organiseren willen we echter eerst het animo hiervoor peilen bij onze leden en bij de rest van de gemeenschap.

Voor meer informatie of om U aan te melden kunt U terecht bij het dagelijks bestuur van de KBO Griendtsveen: 

Mededelingblad

Bekijk hier de laatste mededelingen.